Masini de impletit plasa de gard automata

Producția de mașină automată de filat sârmă

Masini de impletit plasa de gard automata

Producția de mașină automată de filat sârmă

Comandați o mașină automată de filat sârmă pentru a îndoi, tăia și înfășura capete. Un avantaj imens este că este nevoie de un singur muncitor instruit pentru a opera mașina. Datorită sistemului său automat de documentare, face și viața de zi cu zi mai ușoară și are și un sistem de avertizare a erorilor. Poate fi fabricat si cu sarma zincata, cu sarma de PVC , sarma neagra si aluminiu.

Dimensiuni:

  • Dimensiune cub: Tip standard: 40×40 mm – 80×80 mm / Opțional: 20×20 mm – 30×30 mm
  • Dimensiunea firului galvanizat sau negru: 1,65 mm – 2,5 mm
  • Capacitate utilaj: 600m/8
  • Inaltime net: 0,5m – 3,5m
  • Lungime net: 10 – 30m
  • Grosimea firului: 1,6 mm-4 mm
  • Viteza de rotatie reglabila

Mașină automată de filat sârmă tip CLF -2023, utilizată pentru producția de plase țesute din sârmă galvanizată și moale. Mașina este echipată cu sisteme moderne de automatizare care asigură precizia operațională, productivitatea și eficiența consumului de energie electrică.

Metoda de realizare a plasei constă în introducerea simultană și succesivă a 2 fire de sârmă în împletitură (realizarea în dublu tură).

mpletiturile de sarma sunt realizate automat de sculele speciale incorporate tratate termic (ax de filare (surub)+lama de filare) calibrat la dimensiunea ochiului de plasă a plasei. Fiecare împletitură de sârmă necesită un set de unelte (lamă + melc).

Bobinele sunt tăiate la lungime de un sistem de foarfece detașabil acționat de un motor electric controlat de codificator.

Marginile laterale ale plasei se inchid automat prin plierea celor 2 crampe (rezultat dupa taiere) codificate și controlate cu sisteme de inchidere motorizate.

Plasa este rulata automat in sectiunea destinata tensionarii si infasurarii.

După înfășurarea lungimii prestabilite de plasă, mașina se oprește și operatorul scoate rola pentru a o separa, apăsă butonul START și mașina pornește din nou.

Mașina este alimentată de un fir plasat într-o bobină montată pe 2 suporturi, filetarea firelor este echipată cu senzori care indică blocarea și pierderea firului.

Parametrii mașinii și de lucru (numărul de ochiuri, lungimea și lățimea ochiurilor, viteza de producție etc.) sunt controlați pe consola ecranului tactil a interfeței operatorului în meniul de lucru care conține secvențe, măsurători constante pentru procesele de lucru, alarme, avertismente, contoare.

Mașina a fost dezvoltată exclusiv cu tehnologie electromecanică, nu conține sisteme pneumatice sau implanturi (nu necesită alimentare cu aer comprimat), ceea ce asigură stabilitatea și fiabilitatea producției.

Din 2018, am produs și vândut peste 60 de utilaje.

Toate informațiile despre munca zilnică, capacitate
Setarea intrării duble a sârmei și a îndoirii duble la capăt
De asemenea, este posibil să instalați îndoirea la capăt cu un capăt răsucit sau ambalaj compact
Punerea în funcțiune și instruirea la sediul clientului
Perioada de garanție este de 24 de luni de la punerea în funcțiune

Send message

Masini de impletit plasa de gard automata offer